flange, 1 1/2

Produkt nr. 033644040

anvendelse megapress systemet er egnet til installationer af varme-, køle- og industrianlæg megapress systemet er ikke egnet til: - anvendelse i drikkevandsinstallationer mærkning af komponenterne med symbolet ”ikke til drikkevandsinstallationer” - brændgasser iht. dvgw g 260 megapress presfittings er synligt utætte i upresset tilstand. det er tydeligt, at der strømmer vand ud, når anlægget fyldes i det samlede trykområde fra 1,0 til 6,5 bar. ved prøvning med luft eller inerte gasser fra 22 mbar til 3,0 bar ses et tydeligt trykfald på manometeret. upressede samlinger opdages i god tid. megapress presfittings er stålomformede presfittings af stål 1.0308 med en udvendig belægning af galvaniseret zink-nikkel. megapress kan
  • Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring) Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)
  • Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring) Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)
  • Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring) Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring)
anvendelse megapress systemet er egnet til installationer af varme-, køle- og industrianlæg megapress systemet er ikke egnet til: - anvendelse i drikkevandsinstallationer mærkning af komponenterne med symbolet ”ikke til drikkevandsinstallationer” - brændgasser iht. dvgw g 260 megapress presfittings er synligt utætte i upresset tilstand. det er tydeligt, at der strømmer vand ud, når anlægget fyldes i det samlede trykområde fra 1,0 til 6,5 bar. ved prøvning med luft eller inerte gasser fra 22 mbar til 3,0 bar ses et tydeligt trykfald på manometeret. upressede samlinger opdages i god tid. megapress presfittings er stålomformede presfittings af stål 1.0308 med en udvendig belægning af galvaniseret zink-nikkel. megapress kan bruges til presning af sorte, forzinkede, industrielt lakerede og pulverlakerede stålrør iht. din en 10255 (gammel: din 2440, 2441, 2442) og iht. din en 10220 (gammel: din 2448/1 og 2458/1). ved rør iht. din en 10220 er den minimale vægtykkelse til presningen pa 1,0 mm. minimumsvagtykkelse 0,5 mm til dimension dn32. anvendelsesområde megapress: lukkede varmeanlæg lukkede køle- og varmekredse trykluftanlæg industrielt anlægsbyggeri brandsluknings- og sprinkleranlæg anlæg til tekniske gasser (på forespørgsel) driftsbetingelser ved anvendelse med epdm seal: vand, lukket system ved driftstemperaturer til maks. 110 ° c: pmaks = 16 bar til industrielle anvendelsesområder med særlige krav anbefaler vi, at tage kontakt til viega service center. beskyttelse mod udvendig korrosion zink-nikkelbelægningen af høj kvalitet giver en optimal beskyttelse mod korrosion til presfittingen fx ved kondensdannelse i køleanlæg. det anvendte rør skal beskyttes med egnede foranstaltninger til korrosionsbeskyttelse. rør og fittings skal ligeledes isoleres iht. de gældende tekniske regler.

033644040

Produkt information

Salgsforpakning
1/196 STK